Indulnak a EuroSkills 2025 válogatók!

Alig három hónapja, hogy a magyar informatikus versenyzők minden idők legjobb Európa-bajnoki szereplésével fejezték be a gdanski versenyt. A tavaly kiválasztott WorldSkills versenyzők már javában készülnek az idei franciaországi világbajnokságra. Mindezek mellett már a jövő évi, a dániai Herningben rendezendő EuroSkills is figyelmet érdemel, hiszen pár nap múlva útjára indulnak a hazai válogatók a három IT-s versenyszámban.

A tét tehát nem kisebb, mint hogy ki képviselje hazánkat a EuroSkills Herning 2025-ön.

Ha jövőre már betöltöd a 18. életévedet, de még nem leszel több mint 25 éves, akkor Téged is várunk a megmérettetésre. Ha Te bizonyulsz a legjobbnak, akkor először egy nagyon komoly felkészülési munkában fogsz részt venni, ahol olyan szakmai szintre juthatsz, amivel fel tudod majd venni a versenyt Európa legjobbjaival. Ezután a nemzetközi versenyen bizonyíthatod, hogy sikeres elődeidhez hasonlóan Neked is helyed van a dicsőségfalon.

Nézz körbe, és tudj meg többet, hogy milyen készségekkel és tudással érdemes belevágni az informatikai rendszerüzemeltető, a webfejlesztő vagy a szoftverfejlesztő versenyszám válogatójába!

Ha már mindent megtudtál, jelentkezz valamelyik válogatóra, és vágj bele!