Elindultak a EuroSkills 2025 válogatók!

Alig pár hónapja, hogy a magyar informatikus versenyzők minden idők legjobb Európa-bajnoki szereplésével fejezték be a gdanski versenyt. A tavaly kiválasztott WorldSkills versenyzők már javában készülnek az idei franciaországi világbajnokságra. Mindezek mellett már a jövő évi, a dániai Herningben rendezendő EuroSkills is figyelmet érdemel, hiszen útjára indultak a hazai válogatók a három IT-s versenyszámban. A válogatókra idén rekorszámú nevezés érkezett: a három versenyszámban összesen 506-an regisztráltak!

Alig pár hónapja, hogy a magyar informatikus versenyzők minden idők legjobb Európa-bajnoki szereplésével fejezték be a gdanski versenyt. A tavaly kiválasztott WorldSkills versenyzők már javában készülnek az idei franciaországi világbajnokságra. Mindezek mellett már a jövő évi, a dániai Herningben rendezendő EuroSkills is figyelmet érdemel, hiszen útjára indultak a hazai válogatók a három IT-s versenyszámban.

A tét tehát nem kisebb, mint hogy ki képviselje hazánkat a EuroSkills Herning 2025-ön.

A versenyre azok jelentkezhettek, akik jövőre már betöltik  18. életévüket, de a verseny évében még nem lesznek 26 évesek. Aki a legjobbnak bizonyul valamelyik versenyszámban, az először egy nagyon komoly felkészülési munkában fog részt venni, ahol olyan szakmai szintre juthat, amivel fel tudja majd venni a versenyt Európa legjobbjaival. Ezután a nemzetközi versenyen bizonyíthat, hogy sikeres elődedeihez hasonlóan neki is helye van a dicsőségfalon.

Nagy örömünkre, a válogatókra idén rekorszámú nevezés érkezett: a három versenyszámban összesen 506-an regisztráltak!

Nézz körbe, és tudj meg többet, hogy milyen készségekkel és tudással volt érdemes belevágni az informatikai rendszerüzemeltető, a webfejlesztő vagy a szoftverfejlesztő versenyszám válogatójába!