Mrakovics Olivér Dél-Koreában is jól teljesített

A fiatal versenyző a napokban Dél-Koreában, a neves Samsung Skills Friendship Challenge versenyen tűnt ki tehetségével, ahol a világ különböző részeiből érkező webfejlesztőkkel mérte össze tudását. Az esemény nem csak egy verseny, hanem egy kiváló felkészülési lehetőség is volt számára a közelgő WorldSkills Lyon 2024-es megmérettetésre.

 

Finnországtól Dél-Koreáig

A verseny kiélezett volt, végül Olivér meggyőző teljesítménnyel végzett az első helyen, épp csak megelőzve a nagy rivális koreai versenyzőt. A verseny kiváló tapasztalatszerzés volt, ahol kiderült, hogy mi az amiben már most erős Olivér, és melyek azok a területek, ahol még fejlődnie kell.

Ahogy Lyon felé közeledünk, a versenyző, és szakértője folyamatosan dolgozik a finomhangoláson, hogy a legjobb formájukat hozhassák a következő nagy megmérettetésen. A sikerességük és elhivatottságuk példaértékű lehet minden fiatal számára, aki a technológia és webfejlesztés területén kíván érvényesülni. 

A következő hónapokban további felkészülési versenyeken vesznek majd részt, – legközelebb Tajvanban – így folyamatosan építhetik a tudásukat.

Hajrá! Csak így tovább, Olivér!