Mrakovics Olivér világszinten is bravúrosan teljesít

A fiatal versenyző a napokban Dél-Koreában, a neves Samsung Skills Friendship Challenge versenyen tűnt ki tehetségével, ahol a világ különböző részeiből érkező webfejlesztőkkel mérte össze tudását. Az esemény nem csak egy verseny, hanem egy kiváló felkészülési lehetőség is volt számára a közelgő WorldSkills Lyon 2024-es megmérettetésre.

Finnországtól Dél-Koreáig

Olivér már több nemzetközi felkészülésen is túl van, Finnország után most Dél-Koreában mutatta meg tudását, ahol a szintén WorldSkills Lyon 2024-re készülő francia, koreai, makaoi és costa-ricai versenytársakkal mérkőzött meg. A verseny különösen kiélezett volt, Olivér fantasztikus teljesítménnyel a nagy rivális koreai versenyzőt is megelőzve végzett az első helyen. Eredményével nem csak Magyarországot képviselte méltó módon, de világszinten is megmutatta tehetségét.

Ahogy Lyon felé közeledünk, a versenyző, és szakértője folyamatosan dolgozik a finomhangoláson, hogy a legjobb formájukat hozhassák a következő nagy megmérettetésen. A sikerességük és elhivatottságuk példaértékű lehet minden fiatal számára, aki a technológia és webfejlesztés területén kíván érvényesülni. 

A következő hónapokban további felkészülési versenyeken vesznek majd részt, – legközelebb Tajvanban – így folyamatosan építhetik a tudásukat.

Hajrá! Csak így tovább, Olivér!