Elindult a nevezés a EuroSkills 2016 Enterprise ICT Team versenyre

2016-ban immár ötödször csapnak össze Európa legjobb fiatal szakemberei, hogy kiderüljön ki a legjobb fodrász, ács vagy informatikus. Elérkezett az idő, hogy a magyar fiatalok ismét starthoz álljanak. A tét nem kicsi, hiszen a hazai válogatókon legjobban szereplők képviselhetik hazánkat a Göteborg-ban rendezendő EuroSkills 2016 versenyen. Az informatikus csapatok megmérettetésére ezúttal is a HTTP Alapítvány várja a fiatal magyar informatikus tehetségeket.

A mérce magasan van: mind a EuroSkills 2012, mind pedig a EuroSkills 2014 versenyen a magyar csapat bizonyult a kontinens legjobbjának. A legutóbbi 2014-es franciaországi verseny hálózati informatika szakmának rendezett magyarországi selejtezőjén több mint 300 fiatal indult. A győztesként kikerülő csapat három magyar versenyzője Lille-ben is bebizonyította, hogy a magyarországi IT képzés nem csak hogy állja a versenyt a nemzetközi összehasonlításban, hanem olyan fiatalok is kikerülnek a hazai tanintézményekből, akik egész Európát képesek maguk mögé utasítani.

A hazai válogató szervezését idén ismét felvállaló HTTP Alapítvány ezúttal is várja a versengést és kihívást kedvelő 3 fős csapatok jelentkezését!

 

További információk és jelentkezés a versenyre »